Акција
-10%
АГ TIME SQUARE
43.900 MKD48.900 MKD
43.900 MKD48.900 MKD
-10%
АГ АПОЛО
41.310 MKD45.900 MKD
41.310 MKD45.900 MKD
-18%
АГ АТИНА
39.900 MKD48.900 MKD
39.900 MKD48.900 MKD
-10%
АГ ВЕНЕЦИЈА
25.900 MKD28.900 MKD
25.900 MKD28.900 MKD
-10%
АГ КАИРО
49.410 MKD54.900 MKD
49.410 MKD54.900 MKD
-20%
АГ КЛЕО
36.900 MKD45.900 MKD
36.900 MKD45.900 MKD
-11%
АГ МИНИ СПА
23.900 MKD26.900 MKD
23.900 MKD26.900 MKD
-10%
АГ ХАКА
39.510 MKD43.900 MKD
39.510 MKD43.900 MKD
-10%
Алегро Елеганс
3.870 MKD4.300 MKD
3.870 MKD4.300 MKD
-10%
Алегро Ортопед
5.310 MKD5.900 MKD
5.310 MKD5.900 MKD
-33%
Бифе ATTENTION
13.900 MKD20.900 MKD
13.900 MKD20.900 MKD
-26%
Бифе MARLOW
13.900 MKD18.900 MKD
13.900 MKD18.900 MKD
-36%
Бифе АВРИЛ
8.900 MKD13.900 MKD
8.900 MKD13.900 MKD
-40%
Бифе ГИГОЛО
8.900 MKD14.900 MKD
8.900 MKD14.900 MKD
-18%
Бифе РОДОС
8.900 MKD10.900 MKD
8.900 MKD10.900 MKD
-15%
Блок кујна БОКС
22.015 MKD25.900 MKD
22.015 MKD25.900 MKD
-15%
Блок кујна ЕВА
11.815 MKD13.900 MKD
Врз основа на 1 оценки.
11.815 MKD13.900 MKD
-15%
Блок кујна ПОЛАНД
21.165 MKD24.900 MKD
21.165 MKD24.900 MKD
-15%
Блок кујна ФОРТЕ
25.415 MKD29.900 MKD
25.415 MKD29.900 MKD
-15%
Блок кујна ФОРТЕ Бела сјај
27.115 MKD31.900 MKD
27.115 MKD31.900 MKD
-15%
Блок кујна ХЕЛЕНА
12.665 MKD14.900 MKD
12.665 MKD14.900 MKD
-26%
Двокрилен ормар
4.900 MKD6.600 MKD
4.900 MKD6.600 MKD
-13%
Детска соба ДИОРА
19.900 MKD22.900 MKD
19.900 MKD22.900 MKD
-15%
Детска соба ЛОЛА
16.915 MKD19.900 MKD
16.915 MKD19.900 MKD
-9%
Детска соба СИТИ 136
15.300 MKD16.900 MKD
15.300 MKD16.900 MKD
-29%
Детска соба СИТИ 269
16.900 MKD23.900 MKD
16.900 MKD23.900 MKD
-18%
Закачалка КАНДО
8.900 MKD10.900 MKD
8.900 MKD10.900 MKD
-24%
Закачалка СИСЛИ
12.900 MKD16.900 MKD
12.900 MKD16.900 MKD
-20%
Клуб маса Ј338А
19.120 MKD23.900 MKD
19.120 MKD23.900 MKD
-20%
Клуб маса Ј823А
18.320 MKD22.900 MKD
18.320 MKD22.900 MKD
-20%
Клуб маса Ј858А
18.320 MKD22.900 MKD
18.320 MKD22.900 MKD
-20%
Клуб маса Ј862
15.920 MKD19.900 MKD
15.920 MKD19.900 MKD
-31%
Клуб маса АЗАЛИА
5.900 MKD8.600 MKD
5.900 MKD8.600 MKD
-28%
Клуб маса ДЕБРА
7.900 MKD10.900 MKD
7.900 MKD10.900 MKD
-20%
Клуб маса ДКЈ301
15.920 MKD19.900 MKD
15.920 MKD19.900 MKD
-40%
Клуб маса ЗОЈА
2.600 MKD4.300 MKD
2.600 MKD4.300 MKD
-29%
Клуб маса К-103
4.900 MKD6.900 MKD
4.900 MKD6.900 MKD
-22%
Клуб маса КЛАУС
6.900 MKD8.900 MKD
6.900 MKD8.900 MKD
-20%
Клуб маса КОМБИНО
7.900 MKD9.900 MKD
7.900 MKD9.900 MKD
-20%
Клуб маса ЛОКАРНО
7.900 MKD9.900 MKD
7.900 MKD9.900 MKD
-20%
Клуб маса МЕЛИСА
6.080 MKD7.600 MKD
6.080 MKD7.600 MKD
-31%
Клуб маса МООН
8.900 MKD12.900 MKD
8.900 MKD12.900 MKD
-20%
Клуб маса НИНА 3
7.900 MKD9.900 MKD
7.900 MKD9.900 MKD
-31%
Клуб маса ПАМЕЛА
8.900 MKD12.900 MKD
8.900 MKD12.900 MKD
-36%
Клуб маса ПАНДА
8.900 MKD13.900 MKD
8.900 MKD13.900 MKD
-22%
Клуб маса ТЕОНА
6.900 MKD8.900 MKD
6.900 MKD8.900 MKD
-29%
Клуб маса ТРИКС
4.900 MKD6.900 MKD
4.900 MKD6.900 MKD
-39%
Клуб маса ФЕЛИЦИЈА
7.900 MKD12.900 MKD
7.900 MKD12.900 MKD
-20%
Клуб маса ФИНТ
5.520 MKD6.900 MKD
5.520 MKD6.900 MKD
-20%
Комода 179
14.320 MKD17.900 MKD
14.320 MKD17.900 MKD
-10%
Комода 96
9.810 MKD10.900 MKD
9.810 MKD10.900 MKD
-12%
Комода MARLOW
29.900 MKD33.900 MKD
29.900 MKD33.900 MKD
-8%
Комода АВРИЛ
22.900 MKD24.900 MKD
22.900 MKD24.900 MKD
-16%
Комода ЕЛДА
10.900 MKD12.900 MKD
10.900 MKD12.900 MKD
-20%
Комода ЛУКА
14.900 MKD18.600 MKD
14.900 MKD18.600 MKD
-10%
Комода МЕДЕО
10.710 MKD11.900 MKD
10.710 MKD11.900 MKD
-37%
Комода МОДУС
6.900 MKD10.900 MKD
6.900 MKD10.900 MKD
-10%
Комода СИГМА
9.810 MKD10.900 MKD
9.810 MKD10.900 MKD
-14%
Комода СИТИ 325
11.900 MKD13.900 MKD
11.900 MKD13.900 MKD
-17%
Комода СИТИ 327
9.900 MKD11.900 MKD
9.900 MKD11.900 MKD
-17%
Комода СЛЕЈТ
14.900 MKD17.900 MKD
14.900 MKD17.900 MKD
-10%
Комода СТАТУС
12.510 MKD13.900 MKD
Врз основа на 1 оценки.
12.510 MKD13.900 MKD
-10%
Комода ФИЛУ
9.810 MKD10.900 MKD
9.810 MKD10.900 MKD
-20%
Комплет трп. маса со 4 столици
16.720 MKD20.900 MKD
16.720 MKD20.900 MKD
-10%
Ормар ДЕЛУКС
12.510 MKD13.900 MKD
12.510 MKD13.900 MKD
-25%
Ормар ЦУРА 150
8.900 MKD11.900 MKD
8.900 MKD11.900 MKD
-10%
Плакар 270
17.010 MKD18.900 MKD
Врз основа на 1 оценки.
17.010 MKD18.900 MKD
-10%
Плакар 300
20.610 MKD22.900 MKD
20.610 MKD22.900 MKD
-23%
Плакар DIAMOND
19.900 MKD25.900 MKD
19.900 MKD25.900 MKD
-10%
Плакар ВИНЕР
9.810 MKD10.900 MKD
9.810 MKD10.900 MKD
-10%
Плакар ДРЕАМ
17.910 MKD19.900 MKD
17.910 MKD19.900 MKD
-10%
Плакар ЕКО
12.510 MKD13.900 MKD
12.510 MKD13.900 MKD
-20%
Плакар ОХАЈО
7.900 MKD9.900 MKD
7.900 MKD9.900 MKD
-10%
Плакар СОФИЈА
12.510 MKD13.900 MKD
Врз основа на 2 оценки.
12.510 MKD13.900 MKD
-10%
Плакар ХОРИЗОНТ
16.110 MKD17.900 MKD
16.110 MKD17.900 MKD
-10%
Спална соба ЏИНЏЕР
31.410 MKD34.900 MKD
31.410 MKD34.900 MKD
-10%
Спална соба АДРИА
25.110 MKD27.900 MKD
25.110 MKD27.900 MKD
-10%
Спална соба АИКО
46.710 MKD51.900 MKD
46.710 MKD51.900 MKD
-10%
Спална соба ВИТО
50.310 MKD55.900 MKD
50.310 MKD55.900 MKD
-10%
Спална соба ГЕНОВА
23.310 MKD25.900 MKD
23.310 MKD25.900 MKD
-16%
Спална соба ЕЛИЗА
12.510 MKD14.900 MKD
Врз основа на 1 оценки.
12.510 MKD14.900 MKD
-10%
Спална соба ЛАЗУР
21.510 MKD23.900 MKD
21.510 MKD23.900 MKD
-10%
Спална соба ЛАУРА
44.910 MKD49.900 MKD
44.910 MKD49.900 MKD
-10%
Спална соба МОНИКА
50.310 MKD55.900 MKD
50.310 MKD55.900 MKD
-10%
Спална соба РОНДИНО
51.210 MKD56.900 MKD
51.210 MKD56.900 MKD
-10%
Спална соба СОФИЈА
23.310 MKD25.900 MKD
23.310 MKD25.900 MKD
-10%
Спална соба ФОРТЕ
41.310 MKD45.900 MKD
41.310 MKD45.900 MKD
-14%
Стол ДОНА
2.390 MKD2.790 MKD
2.390 MKD2.790 MKD
-20%
Стол ЕЛИ
1.590 MKD1.990 MKD
1.590 MKD1.990 MKD
-33%
Стол К114
1.990 MKD2.990 MKD
1.990 MKD2.990 MKD
-31%
Стол К250
1.990 MKD2.900 MKD
1.990 MKD2.900 MKD
-21%
Стол КАНА
2.290 MKD2.890 MKD
2.290 MKD2.890 MKD
-30%
Стол ЛИМБО
2.990 MKD4.290 MKD
2.990 MKD4.290 MKD
-11%
Стол Т-123/2
2.390 MKD2.690 MKD
2.390 MKD2.690 MKD
-20%
ТВ комода 5
5.280 MKD6.600 MKD
5.280 MKD6.600 MKD
-20%
ТВ комода 6206
23.920 MKD29.900 MKD
23.920 MKD29.900 MKD
-20%
ТВ комода Ј867
16.720 MKD20.900 MKD
16.720 MKD20.900 MKD
-20%
ТВ комода Ј868
16.720 MKD20.900 MKD
16.720 MKD20.900 MKD
-20%
ТВ комода ВАЛЕНТЕ
5.040 MKD6.300 MKD
5.040 MKD6.300 MKD
-20%
ТВ комода Д825
16.720 MKD20.900 MKD
16.720 MKD20.900 MKD

Контакт

Локација

Адреса:
Мебел - Ви
Марксова - 23
2310 Виница
Македонија
Телефон:
033/362-511

Контакт формулар

Име:


Адреса на е-пошта:


Порака:


Внесете го кодот во полето:

За нас

Мебел-Ви Дооел Виница како компанија која произведува и продава мебел од 1997 година, веќе се позиционира на лидерското место на пазарот во Македонија како еден од најголемите производители на мебел. Од самиот почеток, нашиот фокус е кон Вас купувачите – нашите најголеми и највредни партнери. За нас е привилегија Вашата доверба да ви помогнеме да го опремите Вашиот дом.

Повеќе..

Контакт

  • 033/362-511
  • info@mebel-vi.com

Facebook

Мебел - Ви © 2017. UKION SHOPS