Нарачки на 078 500 200; 078 558 800 ;078 557 700

Позиција: Лице за продажба (м)

Град:Виница

Потребни квалификации:

  • Минимум средно завршено образование

За да се пријавите испратете ја вашата биографија на [email protected] или пополнете ја формата во продолжение.

СЛЕДИ НЕ:
ГОРЕ

КОШНИЧКА 0