Нарачки на 078 500 200; 078 558 800 ;078 557 700

Плочест мебел

Самиот збор плочест мебел навидум Ви изгледа непознато.. Каков е тој мебел? Во плочест мебел спаѓа се што е изработено од иверка, медијапан, дрво а тоа се: Спални Соби, Детски Соби, Закачалки, Кујни, Комоди, Бифеа, Бироа… 15мм – 18ммМебел-Ви користи оплеменета иверка со дебелина од 18мм, а за некои елементи и со дебелина 25мм. Оваа […]

CONTINUE READING Плочест мебел 1 min read

25 години квалитет

ТАЈНИТЕ НА КВАЛИТЕТОТ Гарнитурата е најкористеното парче мебел во нашата дневна соба. Токму затоа потребно е истата да биде удобна, а истовремено и квалитетна. Сигурно се прашувате зошто некоја гарнитура трае многу повеќе, зошто гарнитурата произведена од Мебел-Ви е поудобна и сл. Ништо не е случајно кога станува збор за мебелот. Квалитетот е доста важен […]

CONTINUE READING 25 години квалитет 1 min read
СЛЕДИ НЕ:
ГОРЕ

КОШНИЧКА 0