Нарачки на 078 500 200; 078 558 800 ;078 557 700

Позиција: Лице за IT

Град:Виница

Во потрага сме по IT лице за:

  • Оддржување на веб страни и системи
  • Претходно работно искуство ќе се смета за претдност

За да се пријавите испратете ја вашата биографија на [email protected] или пополнете ја формата во продолжение.

СЛЕДИ НЕ:
ГОРЕ

КОШНИЧКА 0