Нарачки на 078 500 200; 078 558 800; 078 557 700

ИЗВЕСТУВАЊЕ

Доставата на мебелот се врши до куќниот број на купувачите.
Истоварот и внесувањето на робата е обврска на купувачот.
Начинот и времето на достава се договараат за време на купувањето на производите, и купувачите секогаш се известени пред испораката на мебелот.
РОК НА ИСПОРАКА Е МАКСИМУМ 20 ДЕНА. РОК НА ИСПОРАКА НА ОНЛАЈН АРТИКЛИТЕ Е МАКСИМУМ 30 ДЕНА.

Вашата кошничка моментално е празна.

Вратете се до продавницата

ПРОФИЛ
Листа на желби
Најава
Password Recovery

Ја заборавивте лозинката? Ве молиме внесете го вашето корисничко име или e-mail адреса. Ќе добиете линк на e-mail, за да креирате нова лозинка.

ГОРЕ