Нарачки на 078 500 200; 078 558 800 ;078 557 700

Мебел-Ви Дооел Виница како компанија која произведува и продава мебел од 1997 година, веќе се позиционира на лидерското место на пазарот во Македонија како еден од најголемите производители на мебел. Од самиот почеток, нашиот фокус е кон Вас купувачите – нашите најголеми и највредни партнери. За нас е привилегија Вашата доверба да ви помогнеме да го опремите Вашиот дом.

Тргнувајќи од сопствената визија и поставените цели Мебел-Ви понуди нов концепт на online продажба и купувачко исуство. Мебел-Ви е првата компанија која нуди online продажба на мебел во Македонија.

MONDIVI брендот нуди целосни и практични решенија за своите клиенти и опфаќа голем број аголни и седечки гарнитури, лежаи, клуб и тв програм, како и трпезариски програм. Секој сегмент од Мондиви има посебен белег и карактеристики. Зависно од тоа дали сакате класично, модерно или пак со релакс функција одбeрете ja Вашата омилена колекција од Mondivi.

Брендот Status го опфаќа економик сегментот кои се нуди во поголемите салони на Мебел-Ви, и се произведува во Македонија и во странство. Основната мисија на Status е да стане партнер на секој дом, со производство и понуда на квалитетен мебел кој е едноставен за употреба и со најдобра цена на пазарот во Македонија.

Како трговска марка, Allegro е создаден да понуди дизајниран душек изработен од премиум материјали за секојдневно користење и подобро спиење на секого. По направеното обемно истражување на пазарот и потребите на купувачите, создадени се неколку модели на душеци, како ортопедски, мемори, делукс, елеганс и премиум.

СЛЕДИ НЕ:
ГОРЕ

КОШНИЧКА 0