Категорија: Актуелно

Плочест мебел

Самиот збор плочест мебел навидум Ви изгледа непознато.. Каков е тој мебел? Во плочест мебел спаѓа се што е изработено од иверка, медијапан, дрво а тоа се: Спални Соби, ДетскиСоби, Закачалки, Кујни, Комоди, Бифеа, Бироа… 15мм – 18ммМебел-Ви користи оплеменета иверка со дебелина од 18мм, а за некои елементи и со дебелина 25мм. Оваа иверка […]

CONTINUE READING Плочест мебел 1 min read

25 години квалитет

ТАЈНИТЕ НА КВАЛИТЕТОТ Гарнитурата е најкористеното парче мебел во нашата дневна соба. Токму затоа потребно е истата да биде удобна, а истовремено и квалитетна. Сигурно се прашувате зошто некоја гарнитура трае многу повеќе, зошто гарнитурата произведена од Мебел-Ви е поудобна и сл. Ништо не е случајно кога станува збор за мебелот. Квалитетот е доста важен […]

CONTINUE READING 25 години квалитет 1 min read
ГОРЕ
СЛЕДИ НЕ:

КОШНИЧКА 0

Login

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.